Conduco is een veranderbureau

Conduco is een niet traditioneel consultancybureau waarbij verandering in alle vormen centraal staat. Wij zijn een bureau dat doorbraken creëert vanuit het hart.

Wij werken met mensen die op een gewone en ongewone manier veranderingen implementeren met meetbare waarden, waarbij doorbraken binnen organisaties gerealiseerd worden. Onder doorbraken verstaan wij duurzame en meetbare veranderingen waarbij organisaties continu kunnen anticiperen op de toekomst in plaats van reageren op het verleden.

Ons verhaal

Conduco is gebouwd op een vriendschap tussen de twee oprichters. Toen zij elkaar 25 jaar geleden ontmoetten wisten ze al dat hun no-nonsense mentaliteit hen zou aanzetten tot ondernemerschap. In 2005 heeft dat geleid tot een consultancy bureau, waarbij dikke rapporten niet centraal stonden, maar zij zich juist onderscheidden van hun concurrenten door hands-on advies, altijd aan de zijde van de klant staan, gezamenlijk grenzen opzoeken en ondernemend denken. Veranderen was het centrale thema, de missie was het vergroten van succes op alle vlakken en dat heeft Conduco ook bij veel klanten gedaan.

Sinds 2005 is er veel veranderd in onze maatschappij en Conduco is met die verandering meegegaan. Wij geloven dat veranderingen succesvol zijn als ze niet alleen vanuit het brein gedragen worden maar ook vanuit het gevoel, het hart. Dat is een centraal thema geworden bij alles wat we doen. Zowel in de sfeer van interim-management en detachering, als bedrijfsfinancieringen als ook bij onze veranderingstrajecten/workshops. Wij geloven dat die verbinding cruciaal is voor de toekomst en voor het creëren van succesvolle veranderingstrajecten. Dat zullen wij onze relaties de komende jaren met plezier laten (mee)beleven. De vriendschap is er nog steeds, uitgebreid met nog meer vrienden die daarnaast ook veranderaars, kunstenaars, verhalenvertellers en probleemoplossers zijn.

Wie zijn wij

Jacqueline Ruepert

Directeur/oprichter

Jacqueline Ruepert

Ondernemer pur sang. Tracht voor haar opdrachtgevers van elke situatie een business opportunity te maken. Probeert daarnaast altijd verbindingen te maken tussen business en sociaal domein, vandaar ook de betrokkenheid als aandeelhouder bij Teamwerk (www.team-werk.nl). Ook de hoofd-hart verbinding is onderdeel van haar carrière pad, vandaar de verbinding met Heartbeats (www.heartbeats.world). Zij woont in Amsterdam met haar puberzoon en Franse bulldog.

Hans Andresen

Directeur/oprichter

Hans Andresen

Hans is resultaatgericht, neemt als leidinggevende zijn mensen graag mee op weg naar het resultaat. Geeft zijn mensen vrijheid maar houdt wel zelf de regie. Kan goed relativeren en is nuchter. De menselijke maat is belangrijk, Hans heeft gevoel voor omgeving en individu. Met vrouw en drie kinderen geniet hij van het Drentse platteland en in zijn vrijetijd is hij lid van de sponsorcommissie van de plaatselijke voetbalvereniging.

Sandra Leenders de Graaf

Manager Recruitment & Commercie

Sandra Leenders de Graaf

Sandra is gedreven en mensgericht, sterk in het “lezen” van mensen en hun wensen en in het maken van verbindingen. Zij is sociaal aanwezig in een organisatie, met duidelijk oog voor het behalen van resultaat, kiest voor een zakelijke instelling met een persoonlijke touch. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring in recruitment & commercie. Sandra woont in Amstelveen met haar man en drie opgroeiende tienerzonen en hond Bella. In haar vrije tijd is zij tevens secretaris binnen voetbalvereniging RODA ’23.

Theo Huizing

Financieel specialist

Theo Huizing

Met 20 jaar ervaring als bankier in binnen- en buitenland en daarna 15 jaar als ondernemer in de horeca en mkb heeft Theo een brede ervaring en achtergrond om op elk bedrijfsterrein te adviseren en de gewenste aanpak uit te voeren. Theo kan zich snel en goed in iemand als mens en als ondernemer en zijn/haar onderneming inleven en met zijn creatieve en “hands on” mentaliteit tot werkbare oplossingen komen. Theo woont in het mooie Groningen, maar werkt door het hele land heen.

Marieke Fransen - de Schepper

Backoffice

Marieke Fransen - de Schepper

Marieke is onze betrouwbare onmisbare spin in het web. Zij vindt hard werken heerlijk, heeft de zaken graag goed geregeld en vindt het belangrijk om een goede band te hebben met collega’s en relaties en in een prettige sfeer met elkaar samen te werken.

Marieke houdt niet van achter de feiten aanlopen, pakt zaken snel op en staat graag op maandag, dinsdag en vrijdag voor iedereen klaar. Zij woont met man en twee fantastische kinderen in Naaldwijk.