Conduco is een consultancy bureau

Conduco is een resultaatgericht en mensgericht consultancybureau dat bemiddelt in kwaliteit.

Conduco koppelt ondernemend denken aan pragmatisme. Alle consultants die wij bemiddelen (vast en interim) hebben een hands-on aanpak, gekoppeld aan ervaring, out-of-the-box denken en resultaatgerichtheid.

Ons verhaal

Conduco is gebouwd op een vriendschap tussen de twee oprichters. Toen zij elkaar 25 jaar geleden ontmoetten wisten ze al dat hun no-nonsense mentaliteit hen zou aanzetten tot ondernemerschap. In 2005 heeft dat geleid tot een consultancy bureau, waarbij dikke rapporten niet centraal stonden, maar zij zich juist onderscheidden van hun concurrenten door hands-on advies, altijd aan de zijde van de klant staan, gezamenlijk grenzen opzoeken en ondernemend denken. Veranderen was het centrale thema, de missie was het vergroten van succes op alle vlakken en dat heeft Conduco ook bij veel klanten gedaan.

Kwaliteit in combinatie met passie en betrokkenheid is altijd onze belangrijkste drijfveer door de jaren heen geweest. Dat is een centraal thema geworden bij alles wat we doen. Zowel in de sfeer van interim-management en detachering, als bedrijfsfinancieringen als ook bij onze trainingen en opleidingen. Dat zullen wij onze relaties de komende jaren met plezier laten (mee)beleven. De vriendschap is er nog steeds, uitgebreid met nog meer vrienden die daarnaast ook veranderaars, kunstenaars, verhalenvertellers en probleemoplossers zijn.

Wie zijn wij

Jacqueline Ruepert

Directeur/oprichter

Jacqueline Ruepert

Ondernemer pur sang. Tracht voor haar opdrachtgevers van elke situatie een business opportunity te maken. Probeert daarnaast altijd verbindingen te maken tussen business en sociaal domein, vandaar ook de betrokkenheid als aandeelhouder bij Teamwerk (www.team-werk.nl). Zij woont in Amsterdam met haar puberzoon en Franse bulldog.

Hans Andresen

Directeur/oprichter

Hans Andresen

Hans is resultaatgericht, neemt als leidinggevende zijn mensen graag mee op weg naar het resultaat. Geeft zijn mensen vrijheid maar houdt wel zelf de regie. Kan goed relativeren en is nuchter. De menselijke maat is belangrijk, Hans heeft gevoel voor omgeving en individu. Met vrouw en drie kinderen geniet hij van het Drentse platteland en in zijn vrijetijd is hij lid van de sponsorcommissie van de plaatselijke voetbalvereniging.

Sandra Leenders de Graaf

Manager Recruitment & Commercie

Sandra Leenders de Graaf

Sandra is gedreven en mensgericht, sterk in het “lezen” van mensen en hun wensen en in het maken van verbindingen. Zij is sociaal aanwezig in een organisatie, met duidelijk oog voor het behalen van resultaat, kiest voor een zakelijke instelling met een persoonlijke touch. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring in recruitment & commercie. Sandra woont in Amstelveen met haar man en drie opgroeiende tienerzonen en hond Bella. In haar vrije tijd is zij tevens secretaris binnen voetbalvereniging RODA ’23.

Theo Huizing

Financieel specialist

Theo Huizing

Met 20 jaar ervaring als bankier in binnen- en buitenland en daarna 15 jaar als ondernemer in de horeca en mkb heeft Theo een brede ervaring en achtergrond om op elk bedrijfsterrein te adviseren en de gewenste aanpak uit te voeren. Theo kan zich snel en goed in iemand als mens en als ondernemer en zijn/haar onderneming inleven en met zijn creatieve en “hands on” mentaliteit tot werkbare oplossingen komen. Theo woont in het mooie Groningen, maar werkt door het hele land heen.